dakdekker

Dakramen

Dakramen, ook wel bekend als dakvensters, zijn de ramen in daken. Het gaat hier dan altijd om schuine daken.

Dakvensters

Sinds jaar een dag worden er ramen geplaatst in schuine daken. Je hebt keuze uit een heleboel verschillende merken en mogelijkheden. Dakramen zijn niet meer te missen in elk huis met een schuin dak, omdat het ervoor zorgt dat je frisse lucht en licht in je kamer binnenkrijgt. Dakvensters zijn later ook nog uit te breiden naar dakkapellen, waardoor je nóg meer licht en extra ruimte in de kamer creëert.

VELUX

Een van de bekendste merken op het gebied van dakramen is VELUX. VELUX levert sinds jaar en dag dakvensters van hoogwaardige kwaliteit voor een uiterst betaalbare prijs.
Uiteraard zijn er ook veel andere merken dakvensters, welke allemaal hun eigen unieke eigenschappen en voordelen hebben.

Waarom wij

Wanneer je een nieuw dakraam wilt hebben kun je dat uitstekend bij een ons aangesloten dakdekker uitbesteden. Wij plaatsen het dakraam wat je wilt en kunnen je indien gewenst ook helpen bij het uitkiezen van je perfecte dakvenster. Uiteraard ontvang je een uitstekende garantie waardoor je je geen zorgen hoeft te maken bij eventuele schade en / of problemen.

Daarnaast zijn onze dakramen erg goedkoop maar van hoogwaardige kwaliteit. Een ander voordeel is de snelle levering en plaatsing, waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe dakvenster.