dakdekker

Lekkage

Lekkage aan het dak kan verschillende oorzaken hebben. Zo wordt daklekkage bij de opgaande gevel vaak veroorzaakt door scheuren in het lood of vervuiling op het dak. Daklekkage bij de afvoer wordt vaak veroorzaakt door vervuiling of losgetrokken dakbedekking rondom de kiezelbak.

Schoorsteen lekkage

Een lekkage aan de schoorsteen komt vaak doordat het lood gerepareerd moet worden of vervangen in combinatie met het waterafstotend maken van de schoorsteen. Maar de meest voorkomende oorzaak is dat het dak gewoon oud is. De verstoppingen zijn vaak de oorzaak, of dat het water via het lood omhoog kruipt.

Periodieke schoonmaak

Om daklekkage te voorkomen moet er voldoende onderhoud aan het dak besteedt worden. Zo kun je periodiek je dak schoon laten maken door een dakdekker. Wacht niet te lang met de reparatie van je dak, want hoe langer je met een lekkend dak zit, des te eerder het dak zal gaan verrotten of zelfs inzakken!

Contact

Dus zit je met een lekkend dak? Neem dan nu snel contact op met Dakdekkersbedrijf om te voorkomen dat het echt een kostbare zaak gaat worden. Wij staan zo snel mogelijk bij jou voor de deur om het dak te repareren. We werken snel en effectief tegen een super scherpe prijs. Wij zijn altijd dichtbij, dus we kunnen altijd bij je terecht. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!