dakdekker

Prijzen dakramen

Dakramen, ook wel bekend als dakvensters, zijn in een heleboel verschillende soorten en maten te verkrijgen. Dit heeft ook als gevolg dat de prijzen van dakramen enorm verschillen.

Minimaal

De goedkoopste prijzen van dakramen liggen rond de €500 euro. Dan heb je uiteraard geen slechte kwaliteit maar een solide goed dakvenster.

Verhouding

Mocht je uiteraard voor de beste prijs / kwaliteit verhouding willen gaan, dan kun je niet echt een vast prijskaartje daar aan vasthangen. Het hangt helemaal van de eisen af die je stelt aan het dakvenster.

Functionaliteiten

Wanneer je extra functionaliteiten wilt, zoals bijvoorbeeld elektrische bediening, dan is het logisch dat je hier voor ook extra moet betalen.
De meeste elektrische dakramen kosten minimaal €900,- euro.

Plaatsing

Je bent er echter nog niet met alleen de aanschaf van het dakraam. De plaatsing van de dakvensters kost ook geld. Houd hier goed rekening mee, want je kunt je aardig misrekenen wanneer je die kosten niet in ogenschouw neemt.

Offerte

Om een gedegen indruk van de prijs te krijgen van je ideale dakraam, is het aan te raden om een aantal offertes bij verschillende bedrijven aan te vragen. Zo kom je later niet voor verrassingen te staan en kun je simpel vergelijken wat de beste prijs is voor je ideale dakvenster.